ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΕΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
ΣΤΟ MOΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ Φ.Α.Α.Θ.
Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Η Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης, κατόπιν αιτήματος της ΧΕΝ Κέντρου Θεσσαλονίκης, υποδέχθηκε περί τα 50 (πενήντα) μέλη της. Η κ. Σιλβεστριάδου Βικτωρία, υπεύθυνη του πενταμελούς, και μέλη της ΧΕΝ Κέντρου Θεσσαλονίκης ξεναγήθηκαν στο Μουσείο και την Αίθουσα Τέχνης από τον Πρόεδρο της Φ.Α.Α.Θ. κ. Λεωνίδα Παπαδόπουλο και τον κ. Νίκο Σγουρό, αρχιτέκτονα των δύο χώρων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Οι επισκέπτριες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο και την ιστορία της Φ.Α.Α.Θ., για τη Βιβλιοθήκη, τα κειμήλια, τις εικόνες και τους ζωγραφικούς πίνακες που εκτίθενται στο Μουσείο της Φ.Α.Α.Θ. καθώς επίσης και για την πραγματοποίηση μουσικών δρώμενων, εκθέσεων έργων τέχνης και άλλων εκδηλώσεων στο χώρο της Αίθουσας Τέχνης της Αδελφότητας.

 

Ο Πρόεδρος της Φ.Α.Α.Θ. κ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος δίδοντας πληροφορίες στα μέλη της ΧΕΝ Κέντρου Θεσσαλονίκης για το Μουσείο της Αδελφότητος

 

Ο κ. Σγουρός, μέλος του Δ.Σ. της Φ.Α.Α.Θ. και αρχιτέκτονας των δύο χώρων – αιθουσών, με ορισμένα από τα μέλη της ΧΕΝ Κέντρου Θεσσαλονίκης στην Αίθουσα Τέχνης της Φ.Α.Α.Θ.